Reference

Kakovost izobraževanja

 

Dolgoletne izkušnje

IzobraževanjeVse seminarje, ki jih izvajamo že od januarja leta 1986 (do 6000 udeležencev letno), na koncu seminarja ovrednotijo udeleženci z anketami. Ankete lahko naročniku predložimo v pregled.

 

 

Ugodnosti za udeležence

IzobraževanjeZa vse udeležence usposabljanj je organizirana trimesečna brezplačna telefonska pomoč in pomoč preko Interneta pri uporabi programskih orodij, za katera izobražujemo. Poleg tega pa so jim na voljo tudi popoldanske vaje z asistentom.

 

Odlični predavatelji

IzobraževanjeNaši predavatelji se usposabljajo na specialnih seminarjih v Veliki Britaniji in Ameriki in so tako seznanjeni z najnovejšimi trendi na področju izobraževanja odraslih; pridobljeno imajo pedagoško ali andragoško izobrazbo.

 

 

ISA v medijih

IzobraževanjeV sodelovanju z novinarjem Zvezdanom Martičem in Izobraževalnim programom RTV Slovenija smo pripravili sklop izobraževalnih oddaj o uporabi osebnih računalnikov in programskih orodij z naslovom Resnična resničnost.

 

 

Lastna gradiva

IzobraževanjeIzdajamo lastna delovna gradiva za udeležence usposabljanj ali posameznike, ki se želijo usposabljati za uporabo programskih orodij na osebnih računalnikih po ISA metodologiji. Ta gradiva dobavljamo tudi drugim izobraževalnim organizacijam, ki jih uporabljajo pri izvajanju svojih izobraževanj.

Naša gradiva je v letu 1992 recenziral Zavod Republike Slovenije za šolstvo in šport, v letu 1993 pa Ministrstvo za šolstvo in šport Republike Slovenije.