Partnerji

 

oracle gold partner

Kot Oracle Gold Partner imamo dostop do vseh najnovejših Oracle tehnologij ter resourceov, ki so zbrani v okviru Oracle-a.  Smo tudi člani Oracle PartnerNetwork, ki nam omogoča dostop do vseh programskih rešitev, prijave in odprave bug-ov ter update-ov. Naši strokovnjaki imajo možnost izobraževanja na vrhunskih predavanjih ter posledično tudi certificiranje na različnih področjih v okviru Oracle tehnologij. Z ustreznimi referencami, ter strokovnjaki je podjetje ISA. IT že dolgoletni Oracle-ov partner.

 

 

microsoft certified partner

 

Pod znamko Microsoft Certfied Partner so podjetja, ki ponujajo, izdelujejo ter implementirajo Microsoftove produkte, ter storitve. Z ustrezno certificiranimi našimi strokovnjaki ter implementiranimi rešitvami, smo tudi mi že dolgoletni Partner Microsofta.

 

 

ISO

Že pred leti smo si z ustrezno standardizacijo pridobili certifikat ISO 9001:2008. Tako smo del družine podjetji, ki imajo ISO certifikat in s tem tudi ustrezno popisane in dokumentirane postopke svojega dela. Slovenski institut za kakovost in meroslovje (SIQ) je slovenski presojevalec za ta mednarodni standard.