Vas lahko povabimo na kako prireditev?

Prodaja vstopnic

Mogoče so vrata do obiska na www.kupikarto.si.
Ne, naša dejavnost ni priprava, organizacija ali celo izvedba kulturnih prireditev (no ja, mogoče se kdo od sodelavcev v svojem prostem času izraža tudi na tak način, pa tega ostali niti ne vemo).

Naš prispevek na tem področju so programske rešitve, ki vključujejo podporo prodaji vstopnic in abonmajev. Pa boste rekli: »Prodati vstopnico je pa res nekaj najbolj enostavnega!« No, naše izkušnje kažejo nekoliko drugačno podobo. V tej dobi potrošništva, v poplavi najrazličnejše ponudbe dogodkov, se vsak organizator trudi po svoje. Prav vsak si najde svoj način, kako se čim bolj približati potencialnim obiskovalcem prireditev v njegovi organizaciji. Našo vlogo pri tem vidimo v tem, da te različne ideje/zamisli posameznih organizatorjev na uporabniku čim bolj enostaven način vključimo v programske pakete AST2 – Prodaja abonmajev, VST2 – Prodaja vstopnic in VSI – Spletna prodaja vstopnic z možnostjo kontrole kart na vhodu. Poglejte si na videu.

V preteklem letu smo v novo gledališko sezono 2014/15 vstopili s popolnoma prenovljenima programskima paketoma AST2 – Prodaja abonmajev in VST2 – Prodaja vstopnic. S tem smo se prilagodili najnovejšim tehnološkim zahtevam tako strojne opreme/računalnikov, kot tudi novih operacijskih sistemov Windows. Nikakor pa nam še ni zmanjkalo idej, kako določene zadeve še izboljšati in uporabnikom ponuditi še kaj koristnega in uporabnega na tem področju.

Torej, če se ukvarjate z organizacijo prireditev in še nimate ustrezne podpore prodaji vstopnic, vam mogoče lahko kako pomagamo. Če pa vas je ob branju tega članka zamikalo, da bi si ogledali kako kulturno prireditev, pa vas vabimo na našo spletno stran kupikarto.si, kjer so na enem mestu zbrane prireditve nekaterih naših poslovnih partnerjev. V naboru prireditev boste zagotovo našli nekaj za svoj okus, od lahkotnih komedij, ob katerih se lahko od srca nasmejite, do resnejših dramskih del za bolj zahtevne gledalce, od lutkovnih predstav za otroke, do romantičnega muzikla, od narodnozabavnih koncertov, do koncertov resne klasične glasbe... Poglejte, izberite in seveda ob izbranem uživajte! Veseli nas, da vam je z našo pomočjo nakup vstopnic omogočen tudi iz toplega domačega naslonjača.